heh mi z lol i heh
To mo¿e i nie jest ¶mieszny tekst,ale fajna historyjka:
S± cukierki zozole,gumy zozole,¿elki zozole,wiêc i gum zabrakn±æ nie mog³o!No i kupili¶my z kumplami gumy,rozkruszylismy i wdychali¶my ten proszek.A Tasman (Tomek xD)tak siê ,,wdechn±³",¿e ca³y dzieñ p³aka³ bo go w noeie parzy³o :]
Albo to:
Siedzimy z koleg± u mnie i pijemy sobie...soczek!No i jogurt (truskawkowy)sta³ na stole.A Wiktor (kolega)chcia³ mi co¶ pokazaæ i poszturchn±³ jogurt.Jogurt siê wywali³ i ,,rozla³".A ja do Wiktora:
-Kurwa,Witek ketchup mi wyla³e¶!-
Wiem,¿e suche,ale jak by¶±ciebyli na miejscu to siê by¶cie zlali.Szczególnie z zozoli xD
Tsuki napisał:
To mo¿e i nie jest ¶mieszny tekst,ale fajna historyjka:
S± cukierki zozole,gumy zozole,¿elki zozole,wiêc i gum zabrakn±æ nie mog³o!No i kupili¶my z kumplami gumy,rozkruszylismy i wdychali¶my ten proszek.A Tasman (Tomek xD)tak siê ,,wdechn±³",¿e ca³y dzieñ p³aka³ bo go w noeie parzy³o :]
Nie wiem dlaczego siê tym chwalisz, za takie cos zajmuje siê wami kurator i policja. Mo¿ecie byæ podejrzani o narkomanie. Mia³em to samo w pdst. ale poniewa¿ nie wiedzili¶my, ¿e to z³e i to by³ 1 raz zostali¶my ³agodnie potraktowani. Aha i za takie proszku powoduje niszczenie kory muzgowej i tamuje zatoki. Wiêc nie radze tego znowu robiæ. A ten Tasman to debil w huj i widaæ, ¿e chcia³ siê popisaæ. A gdzie to wdychali¶cie gdzie¶ w miejscu publicznym?
Jezu... Ja te¿ tak robie... Ja by³am przy³apana na malowaniu siê w supermarkecie (cerffor czy jak to siê pisze) policja mnie z³apa³a na bójce... ale co mnir to obchodzi raz siê ¿yje
Taaa...tak peace mówi³ "raz siê ¿yje". jedna wielka narkomania, a potem w latach70-80( nie jestem pewien) AIDS i HIV pozabija³ wszystkich. A æpanie oren¿adek a malowanie w markecie to co innego
owszem ale to przyk³ad... i ja nie jestem taka g³upia ¿eby np. wyrzucaæ papierek od zozola i ¿eby nie pokazaæ go policji
¿eby wyrzucaæ papierek od zozola i nie pokazaæ go policji?
no je¶li by siê nie po³apali ze to nie narkotyki
lol nie chodzi o to czy to sa narkotyki, tylko o to co robisz? nie musisz wdychaæ narkotykow, mo¿e to byæ ten proszek od zozolów, ale wazne ¿e wdychalas.
ale co z tego ¿e wdycha³am...
Co do Tasmana:masz Deidara racje,robi³ to ¿eby siê poisaæ i to jest debil i huj.Ja osobi¶cie wdycha³am proszek tylko raz (ale przyznam,¿e fajnie by³o).I jeszcze jedno: to nie uszkadza kory mózgowej,tylko drogi oddechowe.I tamuje zatki.A tak osobi¶cie to powiem,¿e Tomek teraz pokaza³ jaki g³upi jest.Wiecie co robi³?Tabake na lekcij wdycha³!Idiota,potem chodziæ nie móg³ i trzeba go by³o do pedagoga zanosiæ.
Nam koles gada³, ¿e uszkadza, te¿ tak my¶le bo drogami oddechowymi do mózgu. A na tabace to siê nie znam, wiem ¿e kiedy¶ jak by³em w czechach to koledzy nie przyznawali sie ze s± z polski, ¿eby nie by³o, ¿e polska m³odzie¿ tabake kupuje. my¶le, ¿e to tkai narkotyk nie ejst ja kiedy¶ wziê³em odrobine tabaki jak mia³em katar
a tam... ja chcia³abym ju¿ nie ¿yæ... albo w ogóle siê nie urodziæ... dzisiaj wszystko co najleprze mi siê rujnuje... mi³o¶æ, przyja¼ñ, ulubiona bluza i o³ówki...
Za graj w tibie/MU/LineageII/WoW Wtedy twoje ¿ycie nabierze sensu ;p
ale ¿e¶ da³... ¿al.pl...