Mo¿e by tak kto¶ powalczy³ ? Troche nudno xD Jak kto¶ chce to niech pisze a
Ostatnio edytowany przez Pein (2007-09-29 16:55:04)
Ja
Dobra zaczynam.Mamy po 4000 chakry. Zaczynam biegn±c w miejsce w którym jest woda. U¿ywam Katon Housenka no jutsu w czasie biegu. Gdy jestem w zbiornik wodnym u¿ywam Kiri-Gakure no Jutsu. Robie 10 klonów z owadów które atakuj± ciebie. Suiton, U¿ywam techniki Suiton, Daibakufu no Jutsu i strumienie wody lec± na ciebie.
3770
Mój Ognisty Pies robi atak ognia spod ziemi a ja dosta³em aure wiêc twoje litry wody sie gasz± i ja ty sie palisz to ja robie Doton, Shinjuu Zanshu no Jutsu irazem z twoimi klonami wciagam was pod ziemie i rzucam w wasze mordy bomba Flafoota, o fuj ale ostra krew.
You dead.
Owijam siê rybk± i twoje ogniste ataki nic mi nie robi±. Po tym ataku wznoszê siê w powietrze dziêki robaczkom i u¿ywam Katon Housenka no Jutsu. Gdy koñcze robiæ pieczêcie wysy³am 10 klonów by ciê zaatakowa³y i u¿ywam chidori.
3590
Robie teleportacje i za tob± robie GenJutsu mojego demona i zostajesz uwiêziony i masz aure ¿e nic nie mo¿esz robiæ i rzucam w ciebie bomba. Blee
3870
Gdy ty sie teleportujesz u¿ywam kawarimi no jutsu i pojawiam siê za tob±. I u¿ywam chidori.
3540
A ja unikam twojego Chidori i robie trzeci poziom mojego Kekken Genkai i po tobie
Jak ty tworzysz babê moje robaczki robi± dziurê ziemi w która siê chowam i u¿ywam mojej rybki. Gdy du¿a i wszystkie ma³e b±by niszcz± sie o samehade (rybe) wstaje i u¿ywam techniki Kiri Gakure no jutsu i czteru razy u¿ywam Katon Housenka no Jutsu.
3170
Czyli wygra³em walkoverem bo Hidan odszed³. Dajcie mi jeden do zwyciêstw. i zmieñcie temat na Hidan vs. Pein